0113-220000
Informatie over totaalproducties

Totaalproducties

Uw organisatie is uniek. Uw evenement moet dat ook zijn. Voor ieder evenement bedenken wij een origineel concept dat precies bij uw bedrijf of instelling past. Daarom nemen wij de tijd om uw organisatie en bedrijfscultuur te leren kennen. Tijdens een eerste gesprek kunnen wij alvast uw wensen inventariseren.

Wat zijn uw wensen op het gebied van bijvoorbeeld, het feestprogramma, de inrichting van de zaal en de catering? Maar ook: welke doelstellingen heeft u met de organisatie van het evenement? Voor wie is het feest bedoeld? Met uw informatie en onze kennis, ervaring en creativiteit in het organiseren van evenementen ontstaat het beste concept voor het mooiste feest.

Al uw en onze ideeën vormen het eerste concept dat uw evenement in grote lijnen beschrijft. Wanneer u zich hierin kunt vinden, gaat Hofman Productions graag verder voor u aan de slag. Want zij bedenken niet alleen het concept, maar werken ingenieuze ideeën ook uit tot een concreet plan waarin aan elk detail is gedacht.

Zo nemen wij de totale organisatie van een evenement voor onze rekening. Van het verzinnen van een thema voor uw evenement tot het vormgeven van de uitnodigingen. Van het coördineren van een productpresentatie tot het laten maken van een give-away als blijvende herinnering aan uw evenement. Wij adviseren u welke accommodatie voor uw evenement het meest geschikt is en zorgen voor de aankleding van de zaal met sfeerverlichting, decoraties, bloemstukken, spanborden met bedrijfslogo's of bedrijfsvlaggen. Natuurlijk regelen we ook de catering op uw evenement. Als artiestenbureau engageren wij de artiesten, acts, sprekers die u en uw gasten zien: van conferenciers tot overheidsbestuurders, van discussieleiders tot entertainers.

Met Hofman Productions weet u waar u aan toe bent. Tijdens de organisatie van uw evenement houden wij u steeds op de hoogte van de voortgang. Na elke bespreking over uw feest informeren wij u over de gemaakte planning en de stand van zaken. Daardoor weet u steeds hoever de organisatie is gevorderd.

Voorafgaande aan het evenement nemen wij het complete draaiboek met u door zodat u goed voorbereid aan het evenement begint. En op de feestdag zelf zijn wij aanwezig om snel op uw extra wensen in te kunnen gaan. Het organiseren van evenementen is weten wanneer er professionals ingehuurd moeten worden. Tijdens de dag van het evenement laten wij niets aan het toeval over. Voor de concrete invulling van het programma maken wij dan ook gebruik van ons uitgebreide netwerk vol vakmensen.