0113-220000
Informatie over totaalproducties

Podiumverhuur in Zeeland

Hofman Stage Rental is de divisie binnen Hofman Productions die zich bezighoudt met de verhuur van podia. Specialist in Zeeland op het gebied van podiumverhuur. Hofman werkt met gerenommeerde merken zoals Prolyte. Alle podia die worden geleverd voldoen aan de nu geldende veiligheidsvoorschriften. De podia worden geheel naar uw wens opgebouwd en afgewerkt.

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan de podia die geplaatst worden. Hofman Stage Rental voorziet hierin en zorgt er dan ook voor dat alle regelgeving opgelegd vanuit overheid wordt nageleefd. Onze podia zijn voorzien van bouwboeken en certificaten.

Er worden podia gebouwd in vrijwel elke grootte en op elke locatie, voor zowel indoor als outdoor gebruik. Hofman heeft eigen crew die de podia plaatst.

Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen

Outdoor podium huren

Hofman heeft verschillende bühnes voorradig voor buitengebruik. Geschikt voor alle weersomstandigheden en daarmee een solide basis voor elk buitenevenement.

Indoor podium huren

Voor binnengebruik zijn er verschillende formaten podia mogelijk. Dit begint al met podiumdelen van 1x1 meter. Uiteraard zijn bijvoorbeeld complete catwalks mogelijk of rolling risers bij theatervoorstellingen.

Podium afwerken

Los van het podium zelf zijn overkappingen en zeilen aan de zijkant geen problemen. Ook hechten wij veel waarde aan veiligheid, dus railing en trappen plaatsen hoort er wat ons betreft bij.

Muziekkiosk

Uniek in ons assortiment is ook de heuse muziekkiosk. Hartstikke leuk voor uw dorpsfeest, optreden met fanfare of natuurlijk tijdens uw bedrijfsfeest.