0113-220000
Informatie over totaalproducties

Decoratie en steigerhoutenmeubelen

Evenementen vinden plaats op allerlei locaties. In tenten, partycentra, restaurants maar ook bij de opdrachtgever in het pand zelf, zoals bijvoorbeeld een fabriekshal. Wij kunnen iedere locatie volledig inrichten naar wens (en thema). Een fabriekshal toveren wij om in een complete feestlocatie die niet meer herkenbaar is. Wij werken uitsluitend met geïmpregneerde materialen en voldoen zodoende aan de veiligheidseisen zoals door de overheid zijn opgesteld.

Hofman Productions beschikt over een grote voorraad sterrendoeken, backdrops, decoratie doeken in verschillende kleuren en pipe and drape systemen. Een uitgebreide collectie trendy steigerhouten whte wash meubilair staat voor u klaar. Een stoere of landelijke uitstraling? Het kan allemaal. Wij hebben o.a. statafels, hockers, bars, kasten, buffettafels en loungebanken. Wilt u een trendy uitstraling? Geen probleem wij hebben zitzakken, loungebanken en ledmeubilair.

Uiteraard bieden wij ook een breed pakket aan van groendecoratie, van tafelstukjes tot palmen, van boeketten tot bijzondere planten. Vazen, potten, beelden, kroonluchters en kandelaars maken het geheel compleet.

Ballondecoratie nodig? www.deballonenspecialist.nl 

Voor iedere vraag een oplossing op maat!
Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

informatie aanvragen