0113-220000

Over ons

Hofman Productions is een veelzijdig bedrijf wat in 1993 is opgericht.

In de afgelopen jaren is Hofman Productions uitgegroeid tot een professionele speler in de evenementen wereld. 

Binnen ons bedrijf hebben we een heldere taakverdeling om u goed van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we garanderen dat de producten die ons magazijn verlaten in goede werkende staat zijn en worden storingen tot een minimum beperkt. Mocht zich toch een storing voordoen dan beschikken wij over een eigen servicedienst 7 dagen per week 24 uur per dag.

Leerbedrijf GOCEcabo LeerbedrijfHofman Productions is een erkend leerbedijf GOC en Ecabo, wij bieden regelmatig plaats aan stagiaires in verschillende richtingen zoals AV / PET en administratieve functies op het gebied van marketing en communicatie. Wij hechten belang aan maatschappelijk ondernemen en proberen hier zoveel mogelijk op in te spelen. Onze drie P's: People, Planet en Profit. 

Wij zijn veelzijdig en denken graag met u mee! Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Actueel en recente projecten

Festival de Veste groot succes

Festival de Veste groot succes

 Op 24, 25 en 26 juni was het Goes stadspark rondom de Veste voor het eerst de locatie voor het pop-up festival de Veste. Duizende bezoekers wisten de weg te vinden naar deze unieke locatie. De organisatie kon dan ook..

meer informatie

Juno accu led spot

Juno accu led spot

De Juno is een geheel draadloze led-washlight RGBW met variabele zoom van 15-30gr. Dankzij de ingebo..

meer informatie

Pipe and drape wit

Pipe and drape wit

Door de toenemende vraag naar pipe and drape, hebben wij ons assortiment weer uitgebreid. We bieden naast zwart nu ook witte gordijnen. Daarnaast hebben wij ook een aantal string curtains wit (spagetti doek)  ..

meer informatie